Webshop

HomeWebshopDrinken, Eten en drinken, Klean Kanteen, ThermosKlean Kanteen – TKWide Isoleerfles 473ml

Klean Kanteen – TKWide Isoleerfles 473ml

33,50

De Kean Kanteen TKwide isoleerfles 473ml is onder andere geschikt voor kinderen die graag warm of koud drinken meenemen tijdens de overblijf op school. Deze maat fles is ook populair bij volwassenen die een handzaam formaat thermos zoeken. De opening van de TKWide is groot genoeg om uit te eten en je kunt er dus ook warm eten in meenemen of yoghurt met fruit.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,
Beschrijving

Beschrijving

De lekdichte schoolbeker TKWide isoleerfles 473ml van Klean Kanteen is een RVS drinkbeker met een zeer goede thermosfunctie. De TKWide drinkflessen hebben namelijk het nieuwe TKClosure interne schroefdraad met de puntjes, waardoor de inhoud langer warm of koud blijft. Hete dranken blijven maximaal 9 uur warm en ijskoude dranken blijven maximaal 24 uur koud .

De inhoud van 473ml is onder andere geschikt voor kinderen die graag warm of koud drinken meenemen tijdens de overblijf op school. Deze maat fles is ook populair bij volwassenen die een handzaam formaat thermos zoeken. De opening van de TKWide is groot genoeg om uit te eten en je kunt er dus ook warm eten in meenemen of yoghurt met fruit.

De thermosfles TKWide 473ml wordt geleverd met de lekdichte Café Cap waaruit je gemakkelijk direct kunt drinken, net als bij een ‘koffie-to-go’ beker. Je kunt duidelijk zien of hij open of dicht staat zodat het niet mis kan gaan in je tas. De Café Cap heeft een draaibare RVS ring waaraan je de fles kunt dragen of vastmaken.

Eigenschappen Klean Kanteen TKWide Insulated 473ml

  • Inhoud 473 ml
  • Thermosfles van 18/8 Foodgrade RVS
  • Café Cap van veilig #5 polypropyleen en siliconen
  • Vrij van hormoonverstorende en andere schadelijke stoffen zoals BPA, schadelijke weekmakers (incl. ftalaten), formaldehyde, PVC en zware metalen. Bevat ook geen BPS.
  • Dubbelwandig vacuüm geïsoleerde schoolbeker
  • Voor warme en koude dranken
  • 100% lekdicht
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Mag niet in de vaatwasser
  • In diverse kleuren verkrijgbaar

RVS schoolbeker met lekdichte Café Cap zonder schadelijke stoffen

De TKWide RVS thermosbeker is gemaakt van veilig foodgrade RVS, zonder schadelijke stoffen als BPA, BPS of lood. De Café Cap is gemaakt van veilig #5 polypropyleen en siliconen.

Schoolbeker dubbelwandig 18/8 food grade roestvrijstaal

De schoolbeker is gemaakt van 18/8 food grade roestvrijstaal en is dubbelwandig met vacuüm geïsoleerd. De dop is gemaakt van veilig polypropeen en dus vrij van BPA, weekmakers, lood of andere schadelijke stoffen.

De RVS binnenkant kan veel beter tegen een stootje dan thermosflessen met een glazen binnenkant.

Eten en drinken uit RVS thermosfles met lekdichte Café Cap

De lekdichte Café Cap is een handige dop om gemakkelijk uit te drinken. Ideaal voor bijvoorbeeld koffie en thee in de auto. De opening van de TKWide is groot genoeg om uit te eten en je kunt er dus ook warm eten in meenemen of lekker yoghurt met fruit.

Extra informatie

Extra informatie

Kleur

Kalamata matte, Deep surf matte, Buttercup, Berry bright matte, Brushed stainless, Emerald bay matte, Shale black matte