Image thumbnail

Tarieven

HomeTarieven

1. Intake

Tijdens het intakegesprek nemen we alles door aan de hand van een vragenlijst en afhankelijk van je hulpvraag, een voedingsdagboek. Zaken als eet- en beweegpatroon, gezinssituatie, leefstijl, hobby’s en doelstellingen komen uitgebreid aan bod. Met alle gegevens van de vragenlijst, het eventuele voedingsdagboek en het intakegesprek stel ik vervolgens een persoonlijk plan op.

2. Plan en doel

Samen bespreken we het plan waar je de afgesproken periode mee aan de slag kunt. Tussendoor evalueren we; hoe is het gegaan? Hoe gaat het met de doelen? Moeten ze bijgesteld worden of zijn ze gehaald en is er ruimte voor een nieuw doel?

3. Resultaat

Aan het einde van de afgesproken periode bekijken wij gezamenlijk het resultaat en bespreken we wat er goed en minder goed ging. Mocht er na de begeleiding behoefte zijn aan terugkomdagen dan kan dit worden ingepland.

Tarieven

Tarieven

Kennismaking (gratis)
Telefonisch of loop even binnen in de winkel

Intake (ca. 60 min) € 75,00

Vervolggesprek (ca. 30 min) € 35,00

Intake Kind (ca. 60 min) €60,00

Vervolggesprek Kind (ca. 30 min) €30

Bedrijven
Tarieven op basis van offerte

Workshops en Kinderfeestjes op aanvraag
Workshops, cursussen en lezingen worden door heel Nederland gegeven. Vraag naar de voorwaarden.

Kijk ook eens op onze pagina https://pretaantafel.nl/pret-samen voor de leukste workshops.

De betaling dient contant of met pin na afloop van het consult te worden voldaan. De tarieven zijn inclusief 21% btw.

Het afzeggen of verplaatsen van een afspraak kan op werkdagen tot uiterlijk 24 uur van te voren. Daarna wordt het ingeplande consult in rekening gebracht. Als je het fijner vindt om bij jou thuis af te spreken, kan dat ook. Hiervoor worden de door mij gemaakte reistijd en reiskosten in rekening gebracht.

Pret aan tafel is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) waardoor een groot aantal zorgverzekeraars (een deel van) de kosten vergoedt. Omdat je vergoeding krijgt vanuit de aanvullende polis, hoef je geen eigen risico te betalen.

Ben je benieuwd hoeveel jouw verzekeraar vergoedt, of wil je weten welke zorgverzekering je moet kiezen? Kijk dan op de website van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.