Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com
Image thumbnail

Pret voor Professionals

Kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van onderzoekende peuters, nieuwsgierige kleuters en leergierige kinderen. Het welbevinden van deze jonge mensen staat voorop en een gezond voedings- en beweegbeleid hoort daarbij. Maar een organisatie beschikt niet altijd over voldoende kennis of tijd om dit beleid goed vorm te geven en te implementeren.

Er is een grote behoefte onder opvoeders aan helder en duidelijk advies. Vanuit mijn werk als pedagoog, gewichtsconsulente en bij Jongeren op Gezond Gewicht Hellevoetsluis heb ik ervaring met methodiekontwikkeling, didactisch handelen en pedagogische werkvormen. Hierdoor ben ik de aangewezen persoon om je organisatie te ondersteunen door bijvoorbeeld interactieve gastlessen, workshops, voorlichtingssessies of ouderbijeenkomsten te verzorgen. Hierbij benadrukt Pret aan tafel dat gezond eten niet alleen belangrijk is maar ook en vooral ontzettend leuk, veelzijdig en lekker!

Vraag vrijblijvend een offerte of een kennismaking aan om de mogelijkheden voor je organisatie te bespreken via info@pretaantafel.nl of via de contactpagina.