Image thumbnail

Pret voor Professionals

HomePret voor Professionals

De professionals in de kinderopvang en scholen spelen een belangrijke rol in de (eet)opvoeding van peuters, kleuters en kinderen. De gezondheid van deze jonge mensen staat voorop en een actueel voedings-, en beweegbeleid hoort daarbij. Maar een organisatie beschikt niet altijd over voldoende kennis of tijd om dit beleid vorm te geven en/of uit te voeren.

Tevens is er een grote behoefte onder professionals en opvoeders aan helder en duidelijk advies met betrekking tot de eetopvoeding. Wat is nu precies een gezonde leefstijl en wat kan je kinderen op de verschillende leeftijden daarover leren? Op een leuke manier je kennis vergroten kan door middel van verschillende workshops, interactieve gastlessen, voorlichtingssessies of ouderbijeenkomsten van Pret aan tafel.

Vanuit mijn werk als pedagoog, gewichtsconsulente en bij Jongeren op Gezond Gewicht Hellevoetsluis heb ik ervaring met methodiekontwikkeling, didactisch handelen en pedagogische werkvormen. Hierdoor ben ik de aangewezen persoon om je organisatie te ondersteunen. Dit kan zijn in het helpen vormen van het beleid of kennis delen met de professionals.
Hierbij benadrukt Pret aan tafel dat gezond eten niet alleen belangrijk is maar vooral ook ontzettend leuk, veelzijdig en lekker!

Vraag vrijblijvend een offerte of een kennismaking aan om de mogelijkheden voor je organisatie te bespreken via info@pretaantafel.nl. Of stuur een bericht  via de contactpagina.

Voor meer informatie over Jongeren op Gezond Gewicht; https://jongerenopgezondgewicht.nl/