Webshop

HomeWebshopEcolunchbox, Eten en drinken, Lunch- & Snackboxen, Merken, RVSEcolunchBox – Splashbox 3-in-1 lekdicht

EcolunchBox – Splashbox 3-in-1 lekdicht

43,95

De Blue Water Bento 3-in-1 Splashbox is een lekdichte voedselcontainer van veilige en milieuvriendelijke materialen.

2 op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

De Blue Water Bento 3-in-1 Splashbox is een lekdichte voedselcontainer van veilige en milieuvriendelijke materialen. De Splashbox, van het merk Ecolunchbox, heeft een dubbeldekker design met een extra bakje binnenin. Hierdoor is de box ideaal voor het meenemen van salades of andere soorten lunch. Je eten zal niet zompig worden, door elkaar raken of geplet worden. Zo kun je op je werk of onderweg genieten van een heerlijk verse lunch! De lunchbox is gemaakt van roestvrijstaal. Dit is een veilig en stevig materiaal vrij van schadelijke stoffen. De deksels van de bakjes zijn gemaakt van siliconen. Deze deksels zijn veilig, lekdicht en BPA-vrij. De 3-in-1 Splashbox is 100% plasticvrij. De gehele set is geschikt voor vaatwasser en oven (deksels tot 200 graden).

Eigenschappen Blue Water Bento 3-in-1 Splashbox

 • Lunchbox set van drie roestvrijstalen bakjes met siliconen deksels
 • Box sluit met anti-slip band
 • Vrij van hormoonverstorende en andere schadelijke stoffen zoals BPA, schadelijke weekmakers (incl. ftalaten), formaldehyde, PVC en zware metalen. Bevat ook geen BPS
 • Lekdicht
 • Gemaakt van foodgrade RVS
 • Gehele set geschikt voor vaatwasser en oven (deksels tot 200 graden)
 • Totale inhoud: 1 liter
 • Afmeting: (wanneer hij in elkaar zit): 10,7 x 14, 6 x 9,5 cm.
  Bovenste deel: 4,4 cm. hoog, het onderste deel 3,8 cm.
  Kleinste bakje is: 8,2 x 6,3 x 4,4 cm.

Blue Water Bento collectie Ecolunchbox

De Splashbox is onderdeel vande Blue Water Bento collectie van Ecolucnhbox. Deze collectie is 100% plasticvrij. Ecolunchbox wil mensen het gemak van plastic producten geven, zonder daarbij daadwerkelijk plastic te gebruiken. Zo draagt zij eraan bij om minder plastic de wereld in te helpen. In lijn met de Blue Water collectie, heeft de 3-in-1 Splashbox een zeewier design. Dit design doet eraan herinneren de schoonheid van de oceaan te vieren.