Image thumbnail

Winkel

HomeWinkel

Midden in het winkelgebied van vestingstad Brielle heeft Pret aan tafel aan de Vischstraat 2 een sfeervol 19e eeuws pand waarin zowel een winkel als een prachtige functionele en gezellige keuken gevestigd is.

Hier wordt een grote verscheidenheid aan duurzame artikelen aangeboden die eten (weer) leuk maken, handig zijn voor thuis, onderweg, naar school of werk. Omdat Pret aan tafel ervan overtuigd is dat gezonder eten niet alleen beter is voor jou maar ook voor het milieu en ik aandacht heb voor duurzaamheid, zijn de producten die verkocht worden in de winkel BPA vrij, duurzaam en herbruikbaar.

En hoewel de aanschaf soms wat duurder is, bieden ze op de lange termijn vele voordelen. Minder gebruik van plastic en wegwerpartikelen, geen gebruik van schadelijke stoffen in de producten en dus in je eten en een langere levensduur.

Loop gerust eens binnen voor de BPA-vrije of RVS lunchtrommels, prachtige (water)flessen, handige gadgets, rugzakken, (kook)boeken en meer!

De volgende merken worden gevoerd: Aladdin Boc ’n Roll Chilly’s Equa Ecolunchbox EZPZ Gosili Keepcup Kiddicutter Klean Kanteen Littlelunchbox Mepal Munchbox Pura RexLonden Skiphop Zoku…. En meer!