Webshop

Klean Kanteen – Food Canister

33,9539,95

De Klean Kanteen Insulated Food Canister is een voedselcontainer voor afgesloten vervoeren van eten naar school, werk of op reis.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,
Beschrijving

Beschrijving

De Klean Kanteen Insulated Food Canister is een voedselcontainer voor afgesloten vervoeren van eten naar school, werk of op reis. Gegarandeerd lekvrij. Deze container is een perfect alternatief voor plastic bakjes of zakjes die na gebruik meestal worden weggegooid. De Food Canisters zijn voorzien van een ID-badge. Schrijf je naam op de deksel en alle bakjes zijn eenvoudig uit elkaar te houden.

De dubbelwandige vacuüm geïsoleerde roestvrijstalen constructie kan de inhoud tot 8 uur warm of tot 22 uur koud houden. Soep of ijs meenemen? Dat is mogelijk met de Klean Kanteen Insulated Food Canister.

Deze voedselcontainer is gemaakt van 18/8 roestvrijstaal. Dat betekent 18% chrome en 8% nikkel. Roestvrijstaal is veilig, duurzaam en laat geen deeltjes achter. Zo heb je geen last van bijsmaakjes en is de container volledig BPA vrij. Dat maakt het mogelijk om de container keer op keer met een ander voedsel te vullen, zonder smaakoverdracht.

Extra informatie

Extra informatie

Inhoud

237ML, 473ML