Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com
Image thumbnail

Pret voor Klein

Herken je dit? Je hebt lekker gekookt, maar eenmaal aan tafel zegt je kind: ‘Dat lust ik niet’ en weigert het om maar één hap te nemen.

Frustrerend!

Je bent niet de enige; de eetopvoeding maakt veel ouders machteloos en bezorgd. Hoe zorg je ervoor dat je kind gezonde eetgewoontes krijgt? En misschien wel het allerbelangrijkste, hoe wordt het weer gezellig aan tafel?

Ik ga met jou en je kind(eren) aan de slag in de gezellige woonkeuken van Pret aan tafel. Kinderen mogen proeven, ontdekken, leren, creëren en we praten samen over verschillende smaken. Je krijgt veel tips en ideeën om met humor en speelsheid om te gaan met de eetopvoeding van je kind waardoor jullie als gezin meer genieten van gezond en gevarieerd eten. En dat zorgt voor meer Pret aan tafel!

Pret aan tafel is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) waardoor een groot aantal zorgverzekeraars (een deel van) de kosten vergoedt. Zie tarieven of maak direct een afspraak.

Bekijk ook Pret Samen eens voor leuke workshops.