Image thumbnail

Pret voor Klein

HomePret voor Klein

Herken je dit? Je hebt lekker gekookt, maar eenmaal aan tafel zegt je kind: ‘Dat lust ik niet’ en weigert het om maar één hap te nemen.

Dit kan nogal eens frustrerend zijn!

Je bent niet de enige; de eetopvoeding maakt veel ouders machteloos en bezorgd. Bijna alle ouders hebben vragen over de eetopvoeding. Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind gezonde eetgewoontes krijgt? Eet mijn kind wel genoeg groente en fruit? Eet mijn kind sowieso wel genoeg? Krijgt mijn kind niet teveel suikers binnen? En misschien wel het allerbelangrijkste, hoe wordt het weer gezellig aan tafel?

Vanaf de jongste jaren worden eetgewoonten gevormd en deze gewoontes zetten door tot de volwassen leeftijd. Ouders en ook opvoeders zoals grootouders en leidsters van de kinderopvang, spelen een belangrijke rol bij het aanleren van gezonde eetgewoonten. En dat is wat iedere ouder graag wil voor zijn of haar kind; een gezond leven!

Ik ga met jou en je kind(eren) aan de slag in de gezellige woonkeuken van Pret aan tafel. Kinderen mogen proeven, ontdekken, leren, creëren en we praten samen over verschillende smaken. Je krijgt veel tips en ideeën om met humor en speelsheid om te gaan met de eetopvoeding van je kind waardoor jullie als gezin meer genieten van gezond en gevarieerd eten. En dat zorgt voor meer Pret aan tafel!

Pret aan tafel is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) waardoor een groot aantal zorgverzekeraars (een deel van) de kosten vergoedt. Zie tarieven of maak direct een afspraak.

Bekijk ook Pret Samen eens voor leuke workshops.