Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com
Image thumbnail

Over pret aan tafel

Eten vind ik één van de leukste dingen die er zijn. Samen met je gezin, vrienden of familie aan een mooi gedekte tafel zitten waar je geniet van al dat lekkers wat op tafel staat. De keukentafel is bij ons het hart van het huis, de plek waar we ’s avonds de dag doornemen en lief en leed delen met vrienden en familie.

Thuis is voor mij samen Zeeuws Vlaamse stoof en frieten eten volgens het recept van mijn schoonmoeder. Of de lasagne van mijn vader die ik samen met onze dochter maak. Eten verbindt, roept herinneringen op en is voor ons onlosmakelijke verbonden met genieten.

Ik ben Jose Wille, echtgenote, moeder van een dochter, pedagoog en gewichtsconsulente. Ik ben Pret aan tafel begonnen vanuit de overtuiging dat iedereen, groot en klein, een gezond leven verdient.

Voor steeds meer mensen is dat niet vanzelfsprekend. Met kleine kinderen in huis kan de eettafel ongemerkt veranderd zijn in een strijdtoneel waar de spaghetti soms om je oren vliegt en er met moeite fruit of groente naar binnen gaat.

De maaltijd kan ook gaandeweg symbool geworden zijn voor het tellen van calorieën, vermijden van ‘verboden’ ingrediënten en schuldgevoel over je gewicht. De pret is aan tafel vaak ver te zoeken.

In veel programma’s om mensen en kinderen hun streefgewicht te helpen bereiken of kinderen een gezond eetpatroon aan te leren, staat centraal wat er allemaal niet mag. Ik weet dat dit anders kan en wil graag het ontwikkelen van een gezonde levensstijl combineren met pret aan tafel, voor iedereen.

Lekker leven begint bij Pret aan tafel!