Image thumbnail

Pret voor Groot

HomePret voor Groot

Geen dieet, wel afvallen. Ik help je bij een blijvende verandering toegespitst op jouw lijf en jouw situatie.

Het valt niet mee om af te vallen. Vaak eet je iets anders dan de rest van het gezin en wordt je doorzettingsvermogen danig op de proef gesteld. Je valt af, maar zodra je stopt met diëten kom je snel weer aan. Het resultaat is tijdelijk en dat is precies het probleem: diëten werkt niet! Wil je blijvend resultaat dan zal je jouw leefstijl moeten aanpassen. Voor altijd. En dan kun je maar beter zorgen dat je nieuwe leefstijl bij jou en je gezin past en je plezier geeft!

Pret aan tafel biedt jou net dat steuntje in de rug voor het ontwikkelen van een gezondere leefstijl voor jou en je gezin. Ik maak je bewust van je voedingspatroon, je valkuilen en wat voor jou risico’s zijn om gedrag te vertonen dat niet in lijn ligt met je doel.

Ik laat je zien hoe lekker, makkelijk en betaalbaar het is om gezond te eten. En nee, mijn gezin en ik leven zelf ook niet op bietensap, rauwe groente en tempé. Ik houd van chocolade, borrelhapjes en af en toe een wijntje. Balans is het sleutelwoord en binnen mijn gezonde leefstijl kan ik genieten van iedere maaltijd.

Jij kan dat ook!

Pret aan tafel is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) waardoor een groot aantal zorgverzekeraars (een deel van) de kosten vergoedt. Zie tarieven of maak direct een afspraak.

Bekijk ook Pret Samen eens voor leuke workshops.