Heb je vragen over je bestelling of wil je meer weten over de artikelen, de winkel of het voedingsadviesbureau, neem dan gerust contact met ons op!
Ons e-mail adres is: jose@pretaantafel.nl

Op werkdagen tussen 9u en 16u kun je ons bellen op telefoonnummer: 06-41288882 of stuur ons een whatsapp!

Verzending
De standaard levertijd is 1-2 werkdagen, tenzij anders vermeld. Zodra de betaling door ons is ontvangen zullen we de bestelling zo snel mogelijk verzenden.

Wij hebben helaas geen invloed op vertragingen bij de bezorgdiensten. Uiteraard gaan we direct met hen in gesprek als er problemen met de levering zijn en zullen we ons tot het uiterste inspannen om jouw bestelling en de bezorging daarvan naar tevredenheid af te handelen.

Verzendkosten
€5,00 per pakket binnen Nederland.
Een bestelling boven de €60,00 verzenden wij gratis binnen Nederland.

Afhalen in de winkel in Brielle (Vischstraat2) kan altijd gratis! Tijdens het bestellen en het invullen van je gegevens vermeld je in de opmerkingen box dat je het graag wilt ophalen in de winkel.

Verzenden naar het buitenland:
Verzenden naar andere landen is mogelijk: neem even contact met ons op via jose@pretaantafel.nl
Shipping to other countries is possible, please contact us: jose@pretaantafel.nl

Duurzaam verpakken
Wij verzenden uiteraard zonder plastic en zoveel mogelijk in hergebruikte dozen en met hergebruikt opvulmateriaal, zoals kranten. We sluiten onze dozen met papieren tape. Wij vinden het belangrijk om in onze hele bedrijfsvoering zoveel mogelijk materiaal te hergebruiken en we vragen onze leveranciers om zonder plastic naar ons te verzenden.

Betaling
Via de site kun je betalen met iDEAL Als jouw iDEAL- of Bancontact betaling om wat voor reden dan ook niet goed is gegaan, kun je altijd zelf het bedrag overmaken naar onderstaande bankgegevens. Bank: Rabobank IBAN/SEPA nummer: NL31RABO 0334728746 ten name van: Pret aan tafel

Wijzigingen
Is je bestelling onverhoopt tijdelijk niet meer leverbaar, dan brengen we je hiervan direct op de hoogte.

Iets mis?
Is er ondanks onze zorgvuldige behandeling iets mis met het pakket of product dat je hebt besteld? Neem dan binnen drie dagen contact met ons op via de mail (jose@pretaantafel.nl) of het contactformulier via de website. Is er iets beschadigd aangekomen? Maak een foto van de beschadiging én de doos met verzendlabel. Zo kunnen we jouw klacht goed en snel afhandelen.

We zullen altijd ons best doen om jouw klacht binnen redelijke grenzen naar tevredenheid op te lossen.

Heb je andere vragen? Neem even contact met ons op via de mail of het contactformulier, we beantwoorden je mailtje zo snel mogelijk.

Retour:
Wil je iets retourneren dan is dat geen probleem. Doe dat dan binnen 14 dagen, dat is de wettelijke zichttermijn. Het product moet in originele staat en verpakking aan ons worden teruggestuurd. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening, hiervoor vragen wij je begrip.

LET OP! Stuur niet zo maar je retour producten naar ons op zonder het van te voren aan ons door te geven per e-mail. Ook moet er in het pakketje wat je terug stuurt een briefje zitten met daarop je naam, adres, ordernummer én iban rekeningnummer. Als je aangeeft wat de reden van retourneren is, helpt ons dat de webshop te verbeteren!

Je kunt vervolgens het product in originele staat en indien mogelijk in de originele verpakking naar ons terugsturen:

Pret aan tafel
Vischstraat 2
3231 AV Brielle