Webshop

HomeWebshopBewaren, Croll&Denecke, Huis, Merken, Verzorging, ZeepbakjesSisal zeepzakje – Croll&Denecke

Sisal zeepzakje – Croll&Denecke

4,50

Het Sisal zeepzakje is een zeepnetje dat voorkomt dat de zeep uit je hand glijdt of je zeep te bewaren. Na gebruik kunt u het product eenvoudig in de douche of het bad hangen om te drogen en af te voeren.

7 op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Sisal zeepzakje van Croll&Denecke: veganistisch en plastic vrij. Duurzaam badkameraccessoire voor uw spa-ervaring thuis.
100% natuurlijk biologisch afbreekbaar.

 

De perfecte aanvulling op het douchen en baden met onze natuurlijke zepen in dit zakje zoals Dr Bronner’s all-in-one zeep of Werfzeep.

 

De voordelen:
Een stuk zeep in het zakje en je hebt een betere grip in de hand
De zeep droogt beter op door middel van een koordje om op te hangen
Masseert en exfolieert de huid in één keer.

 

Toepassing:
Vul het sisal zeepzakje van Croll&Denecke heel gemakkelijk met een stuk zeep, schuim met water en zeep het lichaam in net als met een klassieke spons. Het sisal zeepzakje is een zeepnetje dat voorkomt dat de zeep uit je hand glijdt. Na gebruik kunt u het product eenvoudig in de douche of het bad hangen om te drogen en af te voeren.

 

TIP: Ook ingenieus en zeer praktisch voor zeepresten. Zeepresten en stukken zeep kunnen in het zeepnet worden verzameld en kunnen gebruikt worden tot het laatste restje – verspilling vrij.

 

Sisal en sisalvezel: Sisal of sisalvezel is een puur plantaardig product en wordt verkregen uit de sisal agave. Sisal is uitgegroeid tot een van de belangrijkste vezelgewassen ter wereld voor de duurzame productie van handgemaakte producten. Uiteraard is dit “materiaal” biologisch afbreekbaar en een zuiver natuurproduct.