Dr Bronner – all-in-one-soap – Citrus

6,95

Dr. Bronner’s Liquid Soaps zijn goed voor zo ongeveer elke schoonmaaktaak, van je lichaam en gezicht tot het huis, de groente of de huisdieren. Er worden geen synthetische conserveringsmiddelen, schoonmaakmiddelen of schuimmiddelen toegevoegd. Pure fair-trade zeep met natuurlijke biologische ingrediënten.

Uitverkocht

Beschrijving

Beschrijving

Dr. Bronner’s Soaps zijn goed voor zo ongeveer elke schoonmaaktaak, van je lichaam en gezicht tot het huis, de groente of de huisdieren. Er worden geen synthetische conserveringsmiddelen, schoonmaakmiddelen of schuimmiddelen toegevoegd. Pure fair-trade zeep met natuurlijke biologische ingrediënten. Op 18 verschillende manieren te gebruiken!

100% biologish afbreekbaar
100% biologische en Fairtrade zeep

Dr. Bronners is wereldwijd bekend om zijn eenvoudige, pure formules van plantaardige zepen. De zepen bevatten geen synthetische schuimmiddelen, verdikkingsmiddelen of conserveermiddelen en schuimen alleen door de speciale mix van natuurlijke ingrediënten, op basis van 150 jaar ervaring. Alle zepen zijn zowel Fair Trade, vegan, als biologisch. Al hun verpakkingen zijn gemaakt van volledig recyclebare materialen.

Dr. Bronner’s zepen, bekend om hun kwaliteit, veelzijdigheid en milieuvriendelijkheid, genoten in de beginjaren van een kleine maar loyale aanpak. Aan het einde van de jaren zestig begon de zeepverkoop echter te exploderen, vanwege de onovertroffen ecologische kwaliteit in combinatie met de dringende boodschap van Emanuel Bronner om onze transcendente eenheid over religieuze en etnische scheidslijnen te realiseren. Mond-tot-mondreclame maakte Dr. Bronner snel tot de iconische zeep van die tijd en in de daaropvolgende decennia breidde de zeep zich uit in elke health food-winkel in de VS en vervolgens ook in de mainstream. Winnaars voor fans uit alle lagen van het leven op weg om het nummer één verkopende merk van natuurlijke zepen in Noord-Amerika te worden.

De 4e en 5e generatie van de Bronner-familie die het bedrijf vandaag leidt, blijft hun onovertroffen zeep zorgvuldig en integer maken. In 2008 werd zowel het 60-jarig jubileum van Dr. Bronner in Amerika gevierd als ook het feit dat 150 jaar geleden de eerste zeep werd gemaakt bij hun familie in Zuid Duitsland. Tot op vandaag wordt de missie van Dr Bronner, om een spil te zijn in het bevorderen van positieve sociale verandering, met veel toewijding voortgezet Van baanbrekende, met USDA gecertificeerde producten voor biologische persoonlijke verzorging, tot het maken van Fair Trade-projecten over de hele wereld die zorgen voor een eerlijke en rechtvaardige behandeling van boeren en werknemers, tot het creëren van een sociaal verantwoorde werkplek in de VS. Ze streven ernaar hun erfgoed te eren met vooruitstrevende bedrijfspraktijken, terwijl ze wereldwijd winst maken voor goede doelen en liefdadigheidsinstellingen.