EZPZ First foodset

39,95

Deze first foodset van EZPZ biedt alles wat je nodig hebt om van de eerste hapjes een feestje te maken. De set bestaat uit een tiny bowl, tiny cup en twee tiny spoons. De tiny bowl blijft plakken aan het blad van de meeste kinderstoelen zoals de Tripptrapp, Stokke en Boon flair.

 

 

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , , , ,
Beschrijving

Beschrijving

Deze EZPZ first foodset bestaat uit drie producten die er niet alleen mooi uit zien, maar waar ook nog eens echt over nagedacht is:

 

– EZPZ mini bowl die zich vastzuigt op het blad van de kinderstoel (past ook op de Stokke Tripp Trapp tray) zodat je kindje het bakje niet op de grond kan gooien of om kan laten vallen.

– EZPZ tiny cup is een beker die al vanaf 6 maanden gebruikt kan worden om zo het drinken uit een open beker te stimuleren, wat beter is voor de spraak-, tong- en mondontwikkeling dan een tuit- of rietjesbeker. De zachte siliconen rand beschermt het tandvlees en doorkomende tandjes. Het formaat is perfect voor kleine babyhandjes en hij glijdt door het materiaal niet uit handjes. Tevens is de cup verzwaard aan de bodem zodat hij sneller goed neergezet zal worden zonder te knoeien.

– EZPZ Tiny Spoon (set van twee) zijn lepeltjes die al vanaf 6 maanden gebruikt kunnen worden en helpen om je kindje zelfstandig te leren eten. Ze hebben het perfecte maatje voor zowel het handje als de mond van een baby, het zachte siliconen materiaal beschermt tandvlees en doorkomende tandjes en de sensorische ‘bultjes’ op de lepel leren een kindje aan hoe ver een lepel de mond in hoort te gaan en om kokhalzen te voorkomen.

 

Alle items uit de EZPZ First Foodset zijn gemaakt van 100% siliconen wat niet kapot kan vallen, vrij is van BPA, BPS, PVC en phthalaten en hypo-allergeen is, bestand is tegen zowel koud als warm eten en drinken, helpen de fijne motoriek te ontwikkelen én het kan ook nog eens eenvoudig de vaatwasser in.

Extra informatie

Extra informatie

Kleur

Blush, Dark Grey