Webshop

HomeWebshopBaby & Kind, Drinken, Drinken, Eten en drinken, Klean Kanteen, Merken, ThermosKlean Kanteen – Classic Isoleerfles 355ml zilver/groen

Klean Kanteen – Classic Isoleerfles 355ml zilver/groen

30,95

Roestvrijstalen isoleerfles voorzien van een sport dop, voor warme en koude dranken.

1 op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Deze Klean Kanteen isoleerfles is ideaal voor school of onderweg. Deze RVS drinkbeker met sportdop is er in verschillende kleuren en designs voor kinderen. De inhoud van deze sterke en duurzame thermosfles is 355 ml.

Deze fles houdt hete drankjes maximaal 7 uur warm en ijskoude drankjes maximaal 24 uur koel. De fles mag niet in de vriezer.

De fles is gemaakt van foodgrade roestvrijstaal en de sportdop van polypropeen. Je kind kan dus veilig drinken uit deze beker zonder schadelijke stoffen. Roestvrij staal houdt geen geurtjes of smaakjes vast, je kunt er alle soorten drinken in meenemen.

Let wel even op als je bijvoorbeeld hete thee mee geeft. Als jij of je kind uit de sportdop drinkt en het is nog heet, dan verbrandt je sneller je mond. Het is dan aan te raden om gewoon uit de beker te drinken.

Eigenschappen

 • Inhoud 355 ml
 • Gemaakt van RVS 18/8 food grade roestvrijstaal
 • Sportdop van polypropeen
 • Vrij van hormoonverstorende en andere schadelijke stoffen zoals BPA, schadelijke weekmakers (incl. ftalaten), formaldehyde, PVC en zware metalen. Bevat ook geen BPS.
 • Thermosfles voor warme en koude dranken
 • Dubbelwandig met vacuum geïsoleerd
 • Houdt maximaal 7 uur warm en maximaal 24 uur koud
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Fles mag niet in de vaatwasser, de dop wel
 • De fles mag niet in de vriezer
 • Verschillende designs en kleuren
  Afmetingen:
 • Opening: 4,4 cm
 • breedte fles: 7,29 cm
 • Hoogte fles: 22,5 cm
 • Gewicht: 292 gram

Fijn als je kind overblijft bijvoorbeeld of als je zelf een niet te grote thermosfles mee wilt nemen.

RVS thermosfles met sportdop

De thermosfles wordt geleverd met een sportdop. Dit is ideaal om de Klean Kanteen op allerlei plekken te gebruiken. Jij of je kind kan eruit drinken zonder te morsen thuis, onderweg of tijdens de overblijf.

In de sportdop zit een ventieltje dat er voor zorgt dat er lucht in de fles kan komen en de fles lekker makkelijk drinkt.

De sportdop is het meest geschikt voor koude dranken. Met hete dranken goed opletten dat je je mond niet verbrandt.

Sportdop niet 100% lekvrij

De sportdop is niet 100% gegarandeerd lekvrij. Als je de fles op z’n kop houdt en schudt, of als de fles met sportdop in je tas heen en weer rolt, dan kan er af en toe een druppel uit het ventieltje komen.

Klean Kanteen Classic Kid

Klean Kanteen Classic Sport 532ml is een mooie fles met een sportdop. Nu met Klean Coat™. Een ideaal formaat voor kinderen, sporters en tijdens outdoor activiteiten. De sportdop kun je met een karabine aan je tas bevestigen. De RVS fles is BPA-vrij en houdt geen geur of smaakjes vast.

 • Inhoud: 530 ml
 • 22,5 cm hoog (met dop) x 7,3 cm diameter
 • Levenslange garantie
 • RVS fles met sportdop

Schoolbekers en drinkbekers RVS

Schoolbekers en RVS drinkbekers voor kinderen en volwassen zijn vrij van schadelijke stoffen zoals BPA en gaan lang mee. De rvs flessen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en ideaal als schoolbeker. Met een ringdop (los verkrijgbaar) zijn ze lekdicht en ze kunnen tegen een stootje. Flessen van rvs kunnen niet zomaar barsten of scheuren. Een RVS fles kan je dus ook jarenlang gebruiken, het loopt hoogstens een enkele deuk op wat de functionaliteit niet schaadt.

Doordat er verschillende doppen op de flessen passen, kun je altijd wel een juiste dop vinden voor de leeftijd en situatie waarbij je de fles gebruikt: peuterfles met anti-lek drinktuit, een sportdop voor een kind of volwassene om snel en gemakkelijk te kunnen drinken of  met een lekdichte dop (ook in bamboe of rvs verkkrijgbaar) voor 100% lekdichtheid. Hiermee maak je van je Klean Kanteen een prachtige stijlvolle fles zonder plastic.

Drinkbeker voor thuis, onderweg, school, sport en op reis

De onverwoestbare drinkbekers van Klean Kanteen zijn geschikt voor alle situaties. Je kunt hem gebruiken om mee te nemen naar school, in de auto, in de wandelwagen, bij het sporten, onderweg of op reis. Alle flessen van Klean Kanteen kun je met een karabijnhaak bevestigen aan je broek of rugzak zodat je hem gemakkelijk kunt pakken tijdens een wandeltocht of een uitje. Voor een dagje strand, pretparkbezoek, zwembad of in de vakantiebagage zijn deze RVS flessen ook ideaal.
Wil je je drankje bij warm weer lekker koel houden, kun je ook kiezen voor de isolerende RVS thermosflessen van Klean Kanteen. In verschillende maten en kleuren beschikbaar.

Waarom drinkbekers van RVS?

Plastic flesjes zijn een behoorlijke belasting voor het milieu en bevatten schadelijke stoffen. Beter is een herbruikbare en duurzame drinkbeker te kopen van RVS. Een RVS fles weegt weinig en kan tegen een stootje waardoor hij jaren mee zal gaan. RVS is prettig drinken; het neemt geen geurtjes en smaakjes aan zoals bij plastic of melamine flessen. Daarnaast zijn de RVS drinkbekers van Klean Kanteen vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, PBS en weekmakers.

Duurzaam drinken zonder zorgen dus!