EZPZ Happy mat

29,95

De EZPZ Happy Mat is de oplossing tegen geknoei aan tafel. De Happy Mat is een placemat en bord ineen, waardoor spelen met het bord ineens een stuk lastiger wordt. De placemat zuigt zich als het ware vast aan de tafel, waardoor alles blijft staan waar het hoort: namelijk op de tafel.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , , , ,
Beschrijving

Beschrijving

De EZPZ Happy Mat is de oplossing tegen geknoei aan tafel. De Happy Mat is een placemat en bord ineen, waardoor spelen met het bord ineens een stuk lastiger wordt. De placemat zuigt zich als het ware vast aan de tafel, waardoor alles blijft staan waar het hoort: namelijk op de tafel. Dit werkt alleen bij gladde oppervlakken. De slogan van EZPZ is dan ook: less mess, more fun. En dat eten meer fun wordt zie je ook terug in het design van de Happy Mat: het bord heeft namelijk de vorm van twee ogen en een mond, zodat elke maaltijd net een beetje vrolijker wordt.

De Happy Mat is er ook in een kleinere variant, namelijk de Mini Mat. Deze Mini Mat is geschikt voor jongere kinderen, maar is ook erg handig voor op reis.

De Happy Mats zijn gemakkelijk in gebruik. Je tilt de placemats eenvoudig op door ze aan de zijkant van de tafel los te wippen. Vervolgens til je ze, zelfs als ze vol zitten met eten, gemakkelijk van en naar de tafel. Eventueel kun je meerdere Happy Mats op elkaar stapelen. De Happy Mats zijn verdeeld in drie vakken (de ogen en de mond), zodat je verschillende soorten voedsel aan je kleintje kunt serveren. Vervolgens spoel je de Happy Mats eenvoudig af, of stopt ze in de vaatwasser. Doordat de Happy Mats flexibel zijn, zijn ze gemakkelijk op te bergen.

Materialen EZPZ Happy Mat
De EZPZ Happy Mat maakt eten niet alleen gemakkelijker en leuker, maar ook nog eens veiliger. De Happy Mats zijn namelijk helemaal gemaakt van veilig siliconen. Hierdoor kunnen ze prima mee in zowel vaatwasser, magnetron en oven zonder dat er iets met de Mats of het eten gebeurt. Verder zijn de Happy Mats vrij van BPA, PVC, lood en weekmakers.

Eigenschappen Happy Mat kinderbordje EZPZ
Bord en placemat ineen
Ontworpen voor dreumesen en peuters van 9 maanden en ouder
Van veilig siliconen
Vrij van hormoonverstorende en andere schadelijke stoffen zoals BPA, schadelijke weekmakers (incl. ftalaten), formaldehyde, PVC en zware metalen. Bevat ook geen BPS.
Geschikt voor vaatwasser, magnetron en oven
Verkrijgbaar in verschillende kleuren
Zuigt vast aan gladde oppervlakken (werkt niet bij een onregelmatig oppervlak)

Extra informatie

Extra informatie

Kleur

Pewter, Blush, Gray, Sage