Webshop

Beeskin – Bijenwasdoeken reperatieset

6,95

Uw Bee’s wrap kan met de juiste zorg 1 jaar gebruikt worden. Als het niet meer goed plakt of een klein gebrek heeft, kunt u het thuis opfrissen. Natuurlijk kunt u dit reparatiesetje ook gebruiken om uw eigen bijenwas verpakkingen te maken

3 op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Uw Bee’s wrap bijenwasdoeken kan met de juiste zorg tot 1 jaar hergebruikt worden. Als het niet meer goed plakt of een beetje gebreken heeft, kunt u het gewoon thuis opfrissen. Natuurlijk kunt u dit reparatiesetje ook gebruiken om uw eigen bijenwasverpakkingen te maken. Zorg er wel voor dat je stoffen gebruikt die biologisch gecertificeerd zijn. De kit bevat 40g beeskin mengsel.
Als u uw eigen bijenwasdoeken wilt maken, is dit genoeg voor ongeveer 1-2 “L” wikkels (35x35cm) of 2-3 “M” wikkels (de hoeveelheid varieert afhankelijk van het gewicht van de stof).

Dit is hoe het werkt
Verwarm de oven voor op 90°C.
Leg uw bijenwasdoeken op een met bakpapier beklede bakplaat.
Snijd met een mes kleine stukjes uit je wasblok of raspspanen met een oude rasp (waardoor het gemakkelijker is om ze gelijkmatig te verdelen).
Strooi de stukken was gelijkmatig over je bijenwasdoeken als je de hele wrap wilt opfrissen/waxen, of breng het alleen aan op sterk versleten plekken.
Zet in de oven voor ongeveer 3 minuten of tot de was gesmolten is. Als je het dienblad uit de oven haalt en ziet dat er op een aantal plaatsen nog te veel was is, smeer het dan uit met een borstel.
Laat het afkoelen en hergebruik het direct.