Arganolie – 50ml

16,95

Arganolie is rijk aan vitamine E en antioxidanten. Dit zorgt voor voedende eigenschappen voor het lichaam en het haar. Het helpt rimpelvorming tegen te gaan en verstevigt, hydrateert en herstelt de huid van top tot teen.

1 op voorraad

Beschrijving

Beschrijving

Arganolie 50ml

In de Sous-vallei, ten zuidwesten van Marokko, staan bomen die je alleen daar kunt vinden. Het is de zogeheten ‘Argania Spinosa’, beter bekend als de Arganboom. Deze mooie boom heeft diverse vruchten. Uit de pitten van deze vruchten wordt handmatig Arganolie gewonnen. Het is de meest rijke olie van dit moment.

 

Arganolie is rijk aan vitamine E en antioxidanten. Dit zorgt voor voedende eigenschappen voor het lichaam en het haar. De concentratie voedende stoffen is 50% hoger dan in olijfolie. Het helpt rimpelvorming tegen te gaan en verstevigt, hydrateert en herstelt de huid van top tot teen. Ze trekt snel in de huid en is zuinig in gebruik. Je hebt niet veel van de olie nodig om je helemaal verwend te voelen. Arganolie heeft door die voedende en helende werking veel te zeggen op de olie markt van deze tijd.

 

Van oudsher wordt in Marokko arganolie gebruikt om verschillende ziektes en vervelende problemen te behandelen, zoals acne, huidschilvers, reuma en (brand)wonden die een steuntje in het genezen kunnen gebruiken.

 

Specificaties:
Inhoud: Arganolie 50ml
100% biologische arganolie
Gebruik de arganolie als verzorging voor je haar, gezicht, huid, nagels en zelfs je voeten