Lorem ipsum dolor sit amet gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.

Follow me on instagram

+01145928421
mymail@gmail.com
Image thumbnail

Kik for kids

Als je kind overgewicht heeft, is het vaak lastig om hier iets aan te doen. Omdat kinderen nog in de groei zijn, kun je ze niet op een streng dieet zetten. De kans is dan groot dat je kind belangrijke voedingsstoffen tekort komt die het nodig heeft om te groeien. Pret aan tafel begeleidt kinderen met overgewicht en hun gezin bij het afvalproces volgens de bewezen methode Kik voor Kids.

Het is belangrijk om je te realiseren dat ik niet alleen de kinderen met overgewicht begeleid, maar het hele gezin. Die zijn namelijk onmisbaar in het afvalproces. Zonder de steun van de gezinsleden is het echt onmogelijk om een kind een nieuw voedingspatroon en een gezonde leefstijl aan te leren.

Ook bij kinderen kijk ik eerst naar hun hele leefstijl. Hoe vaak beweegt een kind in het dagelijks leven en waar valt nog winst te behalen? Daarnaast kijken we samen naar de eetgewoonten van het kind waarbij er gewoon ruimte blijft voor af en toe wat lekkers. Je zult zien dat de nieuwe leefstijl jou en je kind op deze manier eigenlijk minder moeite kost dan je wellicht dacht!

Pret aan tafel is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) waardoor een groot aantal zorgverzekeraars (een deel van) de kosten vergoedt. Zie tarieven of maak direct een afspraak.

Bekijk ook Pret Samen eens voor leuke workshops.